Naslovnica Vijesti Sisak “Neretvansko zlato” iz Komina dolazi u Sisak, mandarine po 4 kune

“Neretvansko zlato” iz Komina dolazi u Sisak, mandarine po 4 kune


“Neretvansko zlato” iz Komina ponovno stiže u Sisak, na gradsku tržnicu Kontroba. Od ovog vikenda proizvođači mandarina iz Komina, uz mandarine i limun dovode još naranče, jabuke i klementine. Mandarine su po 4 kune za kilogram. Svježe i ukusne mandarine prodaju se po cijeni 10 kilograma za 40 kuna, 5 kilograma za 20 kuna te 22 kilograma za 80 kuna, a u ponudi su još limun 15kn/kilogram, klementina 20kn/2 kilograma, narandža 20kn/2 kilograma i jabuka 30kn/3 kilograma.

Građani Siska mandarine mogu kupiti u subotu 26. studenog od 08:00 do 12:00 sati na gradskoj tržnici Kontroba na dijelu gdje se prodaje s kamiona, gdje se prodaju krumpir i zelje. Riječ je o proizvođačima iz neretvanskog Komina koji su udruženi u projekt “Neretvansko zlato”. Sve informacije o udruženju tri OPG-a u projekt “Neretvansko zlato” možete naći na facebook stranici Neretvansko zlato.

 Proizvođači garantiraju za kvalitetu i kako kažu, cijene su pristupačne, a kvaliteta je zajamčena. Vidimo se u subotu na tržnici Kontroba!

 

Komentirajte