Naslovnica Vijesti Hrvatska Nastavlja se potraga za najboljim crtežima

Nastavlja se potraga za najboljim crtežima

Nakon što je od 1. do 27. rujna na adresu SOS Dječjeg sela Hrvatska pristiglo više od 700 crteža, krenula je druga faza kampanje „Najljepše dječje bajke“.  Cilj kampanje je  izabrati najljepše i najzanimljivije crteže, koji će biti proglašeni kao pobjednici natječaja na stranicama kampanje 15. listopada. Svi radovi bit će izloženi u prostorijama Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) u Zagrebu.

Svi pristigli crteži mogu se pronaći u on-line galeriji na službenoj stranici kampanje http://bajke.sos-dsh.hr, a oni crteži koji od 01. do 15. listopada ostvare najveći broj glasova bit će objavljeni kao ilustracije u knjizi istoimenog naziva „Najljepše dječje bajke“, a koja će se tiskati i biti puštena u slobodnu prodaju krajem studenog. Svaki sudionik natječaja, čiji će se crtež naći u knjizi, dobit će primjerak knjige besplatno.

„Na našu je adresu pristigao velik broj crteža i jako smo zahvalni svima koji su odlučili prepustiti se mašti i poigrati s nama. Crteži su doista zanimljivi, raznovrsni i inventivni, a osobno sam iznenađena odazivom. No kampanja ide i dalje, čarolija bajki se nastavlja i zato pozivamo sve da se uključe na našu službenu stranicu i glasaju za onaj crtež kojeg smatraju najboljim i najmaštovitijim“, izjavila je Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

SOS Dječje selo Hrvatska trenutno brine o 240 djece i mladih, svojim sudjelovanjem ali i donacijama, možete pomoći i učiniti njihovo djetinjstvo sretnijim, a njihov dom toplijim.
Kako možete pomoći pogledajte na stranicama SOS Dječjeg sela Hrvatska www.sos-dsh.hr.

Komentirajte