Naslovnica Vijesti Sisak Narednih dana bogat program na Kontrobi

Narednih dana bogat program na Kontrobi

U subotu, 14. studenoga, na glavnom ulazu Tržnice Kontroba dva su događaja:

– od 8.30 sati  Dijabetičko društvo grada Siska obilježava Svjetski dan šećerne bolesti   u jutarnjim satima  organizirati mjerenje GUK-a  te druženje s našim sugrađanima gdje će pružiti potrebite informacije  o ovoj bolesti. Također će im se pridružiti Udruga slijepih Sisak i djela SMŽ, Udruga invalida rada i Dijabetičko društvo grada Popovače.

– od 10 sati Gradska tržnica Sisak  upriličit će  narodne  običaje iz puka za Martinje i druženje za sve ljubitelje vina, a na gornjem  platou (kod mesnica) održava se redovit Sajam antikviteta za sve ljubitelje starina.

U ponedjeljak, 16. studenoga, od 11 sati  Gradska tržnica Sisak u suradnji s Moto klubom veterana Siska i Udrugom roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata grada Siska priredit će  srdačnu  dobrodošlicu  motoristima   8. Karavane Prevlaka – Vukovar „Zajedno u ratu-zajedno u miru“. U 11,15 će se odati dužno štovanje poginulim braniteljima palenjem svijeća  na spomeniku poginulih branitelja grada Siska na Trgu dr. Franje Tuđmana i zajedno sa članovima Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata  grada Siska obići Spomen sobu dok je u 11,40 druženje i okrijepa za motoriste koji nastavljaju puta prema Vukovaru.

Komentirajte