Naslovnica Sport Ostali sportovi Naporan sportski vikend za streljačice i streljače HVIDRA-e

Naporan sportski vikend za streljačice i streljače HVIDRA-e

Naporan vikend je iza natjecatelja ŠSK “HVIDRA-a SISAK”.
 
U subotu 18.01.2020. u Solinu su djevojke gađale u sklopu 4. kola A lige, a dan kasnije muška ekipa u Zaboku 4. kolo B lige. 
 
Ženska ekipa u sastavu Nikolina Knežić, Tea Ilijević i Mirta Ilijević šestim mjestom u kolu su potvrdile isto mjesto na tablici koje više ne mogu izgubiti, ali ni napredovati. Pogodile su ekipnih 1777,7 krugova i osigurale opstanak u društvu najjačih deset klubova. Pojedinačno je Tea ponovo bila najbolja sa 601,6 krugova. Nikolina je pogodila 594,5 , a Mirta 581,6 krugova. 
 
Opstanak smo riješili, a na ostatku lige i turnirima Olimpijskih nada ćemo pripremati ekipu za predstojeće juniorsko državno prvenstvo.
 
Muška ekipa u sastavu Dragan Krnjajić, Tihomir Ilijević i Tomislav Perak napravila je nakon nekoliko kikseva, prvi ozbiljan rezultat u sezoni. Najviše je tome pridonio Krnjajić koji je pogodio svoj osobni rekord, 598,7 krugova. Ilijević je pogodio 589,4 , a Perak 576,2 kruga. Ekipnih 1764,3 kruga bilo je dovoljno za 5. mjesto u kolu. Ekipa trenutno drži 6. mjesto na tablici B lige. Pojedinačno je gađala Ivana Medved pištoljem i pogodila, za nju, skromnih 507 krugova.
Komentirajte