Naslovnica Najave Najave za utorak, 9. srpnja

Najave za utorak, 9. srpnja

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u  2019. godine, s početkom u 9. 30 sati u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, u Sisku (Ante Starčevića 13), s vlasnicima obrta potpisati ugovore o dodjeli sredstava prema Projektu „Tradicijski i umjetnički obrti za 2019. godinu”.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 9. srpnja 2019. godine, s početkom u 11 sati u prostoru Velikog kabineta
Sisačko-moslavačke županije (Stjepana i Antuna Radića 36), s poduzetnicima potpisati ugovore o dodjeli sredstava za sufinanciranje poduzetnika s područja Sisačko-moslavačke županije na gospodarskim manifestacijama u 2019. godini.

SISAK / Povodom obilježavanja 24. godišnjice genocida u Srebrenici Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak – Središnja knjižnica nacionalne manjine Bošnjaka i Vijeće bošnjačke nacionalne manjine grada Siska organizira predavanje i promociju dokumentarnog romana o Srebrenici “BEARA” autora Ivice Đikića u utorak, 9. srpnja u 18.30.

Roman “Beara” je dokumentarni roman o genocidu u Srebrenici u kojem se portretira i prati “arhitekt i kapetan” srebreničkog genocida pukovnik Ljubiša Beara, načelnik Uprave za sigurnost Glavnog štaba Vojske Republike Srpske koji je tehnički osmislio i sproveo genocid u i oko Srebrenice.

Komentirajte