Naslovnica Najave Najave za utorak, 8. rujna

Najave za utorak, 8. rujna

MEĐURIĆ – SISAK – Konferencija za medije će se u organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine održati u utorak, 8. rujna 2015.g u Galeriji Sv. Kvirin Doma kulture Sisak s početkom u 9 sati. Tema konferencije je uvođenje online kupnje ulaznica za kazališne i kino programe Doma kulture Kristalna kocka vedrine, kao i najava nove kazališno filmske sezone.

SISAK – Tiskovna konferencija Domoljubne koalicije bit će održana 08.rujna 2015.g.(utorak)  u 9 sati u prostorijama stranke u Sisku, S. i A.Radića 20. Tema je: “Podnošenje kaznene prijave protiv gradonačelnice grada Siska gđe Kristine Ikić Baniček.”

SISAK – Konferencija za tisak Izbornog stožera HNS-a VI. izborne jedinice će se održati u utorak, 8. rujna 2015. godine u Izbornom stožeru HNS-a u Sisku, Stjepana i Antuna Radida 20 (zgrada stranaka) s početkom u 11 sati. Na konferenciji će biti predstavljen Izborni stožer HNS-a, aktivnosti stranke na pripremama za predstojeće izbore, s osvrtom na temeljne ciljeve djelovanja HNS-a. Govorit će Goran Beus Richembergh, voditelj i Vlado Andučić, član Izbornog stožera HNS-a za VI. izbornu jedinicu.

PETRINJA – Sastanak na temu „Stvaranje registra i popisa, te zaštita kulturno povijesne baštine na području grada Petrinje“, će se održati u utorak, 8. rujna 2015.g., u Maloj gradskoj vijećnici s početkom u 11.00 sati. Izjave za medije najavljene su u 11.30 sati.

MEĐURIĆ – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, sa suradnicima će, u utorak, 8. rujna 2015. godine, s početkom u 11 sati, nazočiti misnom slavlju koje će, u povodu dana Male Gospe, biti održano u župnoj crkvi Svetog Nikole biskupa u Međuriću.

Komentirajte