Naslovnica Najave Najave za utorak, 7. srpnja

Najave za utorak, 7. srpnja

SISAK – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan na temelju točke I. Odluke o davanju ovlaštenja za sazivanje konstituirajućih sjednica vijeća nacionalnih manjina sazvao je konstituirajuće sjednice vijeća nacionalnih manjina, koje će u sjedištu Sisačko-moslavačke županije (Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak), u Kabinetu župana, biti održane prema sljedećem rasporedu:

Utorak, 7. srpnja 2015. godine

9 sati:    Vijeće češke nacionalne manjine Sisačko-moslavačke županije
12 sati:  Vijeće albanske nacionalne manjine Sisačko-moslavačke županije

SISAK – U utorak, 7. srpnja 2015. s početkom u 10.30 sati u velikom kabinetu Gradske vijećnice (Rimska 26, Sisak) bit će predstavljena aplikacija CityHub. Riječ je o modularnoj aplikaciji smještenoj u cloudu koja kombinira sve gradske servise na jednom mjestu. Svaki prijavljeni problem korišten CityHub aplikacijom će biti detaljno pregledan i obrađen u najkraćem mogućem rok. Uvjet za svaku prijavu je priložena fotografija. Gradske službe će, nakon prijave problema, obraditi, kategorizirati i odrediti tko je nadležan za rješavanje problema te isti nastojati riješiti.

ILOVA – U utorak, 07. srpnja 2015. godine u 10,30 sati gradonačelnika Kutine Andrija Rudić će sa suradnicima  obići  radove na izmjeni krovišta OŠ Zvonimira Franka, Područne škole ILOVA.

PETRINJA – U utorak, 7. srpnja 2015.g., Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba sa svojim suradnicima posjetit će grad Petrinju. Prilikom posjeta obići će jedno od dječjih igrališta koja su napravljena zahvaljujući Gradu Zagrebu. Izjave za medije predviđene su prilikom obilaska dječjeg igrališta u Mesićevoj ulici u 12.45 sati.

Komentirajte