Naslovnica Najave Najave za utorak, 5. studenoga

Najave za utorak, 5. studenoga

SISAK – Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića „Regija kao Treća Jugoslavija“ održat će u utorak, 5. studenoga u 19.30 sati u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu. Knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Andrija Hebrang i autor.

SISAK CAPRAG – U utorak, 5. studenog 2019., u Središnjoj knjižnici nacionalne manjine Bošnjaka održat će se glazbena večer. Program počinje u 18 sati, a moderirat će ga Miroslav Miro Dimić. Očekuje Vas glazbeni performans Bluzy Threesome-a (Sisak), promocija knjige „Rock u Vinkovcima“ autora Želimira Ivkovića, pjevača vinkovačkog benda The Milky Way, te nastup Sevdah-blues benda. 

NOVSKA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 5. studenoga 2019. godine, s početkom u 8 sati i 45 minuta u prostorijama Grada Novske (Trg dr. Franje Tuđmana 2) s gradonačelnikom Novske Marinom Piletićem potpisati sporazum o zajedničkom financiranju projekta „Topli obrok-obrok zdravlja“/4.
faza Obnove školskih kuhinja, Obnova školske kuhinje u OŠ Rajić.

NOVSKA- Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 5. studenoga 2019. godine, s početkom u 9 sati u Velikoj vijećnici grada Novske (Trg dr. Franje Tuđmana 2) sudjelovati u svečanoj podjeli diploma polaznicima edukacije za razvoj video-igara iz projekta „Sisačko-moslavačka županija središte gaming industrije“.

Komentirajte