Naslovnica Najave Najave za utorak, 4. prosinca

Najave za utorak, 4. prosinca

SISAK – Konferencija za medije će u prostorijama Policijske uprave sisačko-moslavačke u Rimskoj ulici br. 19 u Sisku, biti održana sutra, 4. prosinca, s početkom u 10 sati. Tema konferencije je ratni zločin protiv ratnih zarobljenika.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 4.prosinca 2018. godine s početkom u 12:30 sati u zgradi Dunavskog Lloyda (Rimska 28) održati prijam za učenike područnih odjela Osnovne škole Zorke Sever.

VELIKA LUDINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u
utorak, 4.prosinca 2018. godine s početkom u 9:00 sati u Osnovnoj školi Ludina (Obrtnička 12, Velika Ludina) nazočiti dolasku ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.

VELIKA LUDINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u
utorak, 4.prosinca 2018. godine s početkom u 11:00 sati u Osnovnoj školi Ludina (Obrtnička 12, Velika Ludina) nazočiti konferenciji za medije na temu projekta „Učimo zajedno“ – produženi boravak za učenike pripadnike romske nacionalne manjine.

VELIKA LUDINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u
utorak, 4.prosinca 2018. godine s početkom u 10:30 sati u Osnovnoj školi Ludina (Obrtnička 12, Velika Ludina) nazočiti konferenciji za medije na temu „Pametne ploče za Osnovne škole“.

SISAK – Predstavu Orašar u izvedbi Baletnog i Plesnog studija Doma kulture Sisak, čiju koreografiju potpisuje Jasminka Petek Krapljan, možete pogledati u utorak, 4.12.2018. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak.

Komentirajte