Naslovnica Najave Najave za utorak, 31. prosinca

Najave za utorak, 31. prosinca

SISAK – Trgovačko društvo Auto promet Sisak d.o.o., na staru godinu razveselit će svoje putnike tamburašima u autobusu na liniji broj 1 koji u utorak 31. prosinca 2019. u 9.10 sati kreće s autobusnog stajališta u Frankopanskoj ulici. Vožnji s tamburašima pridružit će se i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

SISAK – U utorak, 31. prosinca već od 11 sati kod sata počinje dječji doček Nove godine, a slavit će se uz dječji šampanjac, slatkiše i topli čaj. U programu će nastupiti finalist Supertalenta Đulijano Jašarević, Valentina Popović, Una Ibrahimagić i Ritam ulice.

SISAK – Dok neki planiraju ostati u toplini vlastitog doma bez ikakve pompe, uvijek ima onih koji žele iskoristiti doček Nove godine na otvorenom uz neku dobru glazbu i vatrometni spektakl. Silvestarska noć na trgovima garancija je dobre zabave …
Već tradicionalno Grad Sisak organizira doček Nove godine. Na bini kod sata program dočeka na Staru godinu počinje od 22 sata. Za dobru atmosferu bit će zadužen već svima znani bend Rusway.

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček obići će  31. prosinca 2019. godine na staru godinu dežurne službe na području grada Siska prema sljedećem rasporedu:

22:20 Hitna pomoć (Ulica 1. svibnja 20)

22:40 PU sisačko-moslavačka – OKC (Rimska ulica 19)

23:00 JVP Grada Siska (Vatrogasna ulica 1)

23:20 Služba 112 (Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 26)

Gradonačelnica će se, nakon obilaska dežurnih službi, uputiti kod sata gdje je organiziran doček Nove godine na otvorenom uz Rusway. Program dočeka Nove godine počinje u 22 sata.

Komentirajte