Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 29. ožujka

Najave za utorak, 29. ožujka

PETRINJA – U utorak, 29. ožujka u prostoru petrinjske Gradske vijećnice bit će održane rasprave o prijedlozima Prostornog i Generalnog urbanističkog plana Petrinje. Rasprava o Prostornom planu počinje u 9, a o Generalnom urbanističkom planu u 11 sati. Svi zainteresirani mogu tada doći i predložiti svoje sugestije.

SISAK – Konferencija za medije će se u organizaciji Gradskog kazališta Doma kulture Kristalna kocka vedrine održati u Galeriji Sv. Kvirin  u utorak, 29. ožujka 2011.g s početkom u 11,30 sati. Razlog je predstavljanje nove predstave sisačkog kazališta, ˝Prijateljice˝, nastale u režiji Borisa B. Hrovata koja će premijerno na daskama Doma kulture Sisak biti izvedena 31. ožujka.  Uz redatelja Hrovata i ravnateljicu Doma kulture Kristalna kocka vedrine, Ivonu Nemeth Novak, konferenciji za medije će nazočiti i akteri predstave: Nada Abrus, Dunja Sepčić, Igor Golub i Goran Grgić.

SISAK – Ljudska prava i hrvatska europska perspektiva tema je javne tribine koja će u organizaciji Ureda za ljudska prava Vlade Republike Hrvatske i Koordinacije za ljudska prava Sisačko-moslavačke županije biti održana u Gradskoj vijećnici Grada Siska (Rimska 26) u utorak, 29. ožujka 2011. godine, s početkom u 17 sati. Izlagač na tribini bit će potpredsjednik Vlade RH prof. dr. sc. Slobodan Uzelac. U radu skupa sudjelovat će zamjenici županice Mira Harcet i Milan Oblaković.

SISAK CAPRAG – U utorak, 29. ožujka u 19 sati u capraškoj knjižnici biti će otvorena likovna izložba autorice Ružice Malović i izložba radova kreativne radionice Udruge invalida rada grada Siska uz prateće predstavljanje rada Udruge. Izložba će s emoći pogledati do 10. travnja.

SISAK – Predavanje fotografa Damira Fabijanića pod nazivom ‘Profesionalna fotografija za svakog’ biti će održano u Likovnom centru Rupčić u Sisku, u utorak 29. ožujka 2011. u 19,30 sati.

Komentirajte