Naslovnica Najave Najave za utorak, 27. siječnja

Najave za utorak, 27. siječnja

KOMAREVO – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima u utorak, 27. siječnja 2015.  godine, s početkom u 13 sati posjetiti Centar za rehabilitaciju u Komarevu.

SISAK – HGK Županijska komora Sisak u suradnji s Ministarstvom gospodarstva RH i Sektorom za trgovinu HGK poziva Vas na edukaciju „Implementacija Zakona o zaštiti potrošača u praksi“, koja će se održati u utorak, 27. siječnja 2015. godine s početkom u 10,00 sati u HGK Županijskoj komori Sisak, Kranjčevićeva 16, Sisak.

SISAK – Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o.  organizira cjelodnevnu radionicu „Kako pokrenuti poduzetnički pothvat“. Radionica će biti održana u prostorijama Razvojne agencije (Sisak, Rimska 28) u utorak, 27. siječnja 2015. godine, s početkom u 9 sati. Radionica je namijenjena osobama koje razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, te o osnivanju vlastitog poduzeća ili obrta, dakle, svima onima koji prvi put pokreću posao, nezaposlenim osobama i učenicima srednjih strukovnih škola. Program i sadržaj radionice pružit će  osnovna i praktična znanja, vještine i informacije za pokretanje i uhodavanje samostalnog poslovanja, s ciljem povećanja broja uspješnih i smanjenja broja neuspješnih poduzetničkih pothvata.

Komentirajte