Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 24. srpnja

Najave za utorak, 24. srpnja

KUTINA – Tiskovna konferencija koja se odnosi aktualnu situaciju u tvrtki koja je u suvlasništvu grada Kutine Moslavine Plina d.o.o. povodom njene financijske blokade koja traje neprekidno od 27.6.2012. godine će se održati u prostorijama HNS-a u utorak, 24. srpnja 2012. godine s početkom u 11:00 sati. Organiziraju je oporbeni vijećnici Grada Kutine.

PETRINJA U utorak, 2. srpnja 2012., s početkom u 11 sati u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje održati će se konferencija za novinare na kojoj će Željko Nenadić, gradonačelnik Grada Petrinje i Povjerenstvo za organizaciju blagdana Sv. Jakova u Mošćenici predstaviti program obilježavanja blagdana Sv. Jakova u Mošćenici.

MOŠĆENICA – Povodom blagdana Svetog Jakova, u utorak 24.srpnja s početkom u 17,00 sati, u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, „Klub Mošćenica”, bit će organizirana druga po redu revijalna biciklijada pod geslom „Prvom crtom obrane Mošćenice”, gdje se želi upoznati mladež i sve sudionike biciklijade na obrambeni Domovinski rat u kojem je Mošćenica imala vrlo važnu ulogu u zaustavljanju jugo-srpskog neprijatelja prema Sisku i dolazak u pitanje obrane Komareva i Sunje.

Komentirajte