Naslovnica Najave Najave za utorak, 21. ožujka

Najave za utorak, 21. ožujka

SISAK – Udruga   invalida   rada   grada   Siska   na   Tržnici   Kontroba   tradicionalno   obilježava   21.3. Nacionalni dan invalida rada Hrvatske pod sloganom „I dalje s ružom“. Na glavnom ulazu tržnice u  vremenu od 8,30 do 10,30 sati dijelit će se letci i brošure Udruge i upriličit će se izložba radova Kluba kreativnih radionica. Na   info štandovima Udruge   moći ćete dobiti informacije o programskim aktivnostima i socijalnim programima Udruge te o pravima osoba s invaliditetom.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 21. ožujka 2017. godine, s početkom u  9 sati, na Gradskoj tržnici Kontroba u Sisku sudjelovati u obilježavanju 21. ožujka – Nacionalnog dana invalida rada“, koji sa sloganom „I dalje s ružom…“ organizira Udruga invalida rada grada Siska.   Župan će se njihovoj akciji pridružiti donacijom 100 crvenih ruža (ruža je simbol invalida rada).

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 21. ožujka 2017. godine, u Malom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije (Sisak, Stjepana i Antuna Radića 36) održati radni sastanak s Danijelom Žambokijem, pomoćnikom ministra graditeljstva i prostornog uređenja  i Stipom Šapinom, ravnateljem Županijske uprave za ceste SMŽ. Nakon radnog sastanka, s početkom u 14 sati, sudionici sastanka će dati izjave medijima.

LEKENIK – Tradicionalna, sedma po redu, manifestacija ‘Dočekajmo rode’ se održava u suorganizaciji Općine Lekenik i SOS Dječjeg sela Lekenik u utorak, 21. ožujka, s početkom u 11.00 sati , ispred čardaka u samom središtu Lekenika. U čast dolaska proljeća i, uvijek nam rado viđenih roda, zapjevat će djeca iz OŠ Mladost Lekenik, Dječjeg vrtića Lekenik te SOS Dječjeg sela Lekenik. Izložbom likovnih radova na ‘staroj hiži’ mališani će pokazati i svoju umjetničku crtu. Ovoj svečanosti, pored djece, domaćina i uvijek dragih gostiju, nazočit će i načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović te direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

KUTINA – Gradonačelnik Andrija Rudić će sa suradnicima sutra, u utorak, 21. ožujka  listopada 2017. godine od 12,00 sati obići radove u Zagrebačkoj ulici  u Kutini.

ZAGREB – Predstavljanje dokumentarnog filma scenaristice i redateljice Hrvojke Mihanović Salopek „Sisačka Majka milosrđa” održat će se u utorak 21. ožujka u 18 sati u palači Matice hrvatske (Strossmayerov trg 4) u Zagrebu. Film će predstaviti sisački biskup Vlado Košić, akademik Josip Bratulić, prof. Alojzije Prosoli, prof. Biserka Draganić i redateljica.

Komentirajte
Podijeli objavu