Naslovnica Najave Najave za utorak, 18. veljače

Najave za utorak, 18. veljače

SMŽ – U utorak, 18. veljače, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

SISAK – Povodom Dana zaljubljenih, u Dječjem će odjelu sisačke Knjižnice ugostiti sisačkog književnika Ratka Bjelčića koji će za djecu osnovnoškolskog uzrasta pripremiti književni susret pod nazivom „Ljubav na Ratkov način“. Književni susret će se održati u utorak, 18. veljače, u 11,30 sati.

Predstavljajući nekoliko svojih romana, čitajući ulomke i naposlijetku kroz razgovor, književnik će otkriti kako se njegovi likovi suočavaju i nose s prvim ljubavima i simpatijama te slatkim ljubavnim problemima.

KUTINA – 13. Tjedan psihologije će se održati od 17. do 23. veljače 2020. različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Hrvatske pa tako i na području Sisačko-moslavačke županije.

Aktivnosti su pripremili psiholozi uključeni u Društvo psihologa SMŽ, a provest će ih s ciljem promocije psihologije kao znanosti i struke, a na korist cjelokupne zajednice.

U utorak, 18.02.2020. u 17:00 u Arcus clubu u POU Kutina održat će se predavanje Tajane Sikaček, dipl. psihologinje iz OŠ Stjepana Kefelje, Kutina pod nazivom „Pomoćnici u nastavi – srce inkluzivnog obrazovanja“. Predavanjem se želi skrenuti pozornost na važnost zanimanja pomoćnika u nastavi, lijepe strane tog zanimanja, ali i probleme koje nosi, iz perspektive školskog koordinatora za pomoćnike u nastavi. Isto tako, bit će predstavljeni rezultati ankete koja je provedena među učiteljima, učenicima i pomoćnicima u nastavi vezano uz njihov rad. Predavanje je namijenjeno svima koji su zainteresirani za tematiku inkluzivnog obrazovanja.

Komentirajte