Naslovnica Najave Najave za utorak, 17. lipnja

Najave za utorak, 17. lipnja

SISAK – Tiskovna konferencija koalicije HDZ,HSP AS,HSS,HSLS  grada Siska na temu „Godinu dana nerada gradske vlasti“ će se održati u utorak; 17.lipnja 2014.g. u 9 sati u prostorijama HDZ-a u Sisku, S. i  A.Radića 20.

SISAK – UNHCR i PGP Sisak organiziraju sastanak koordinacije „Zajedno za pravdu“ na kojoj će se obilježiti Svjetski dan izbjeglica dana 17.6.2014., u Velikom kabinetu u Gradskoj vijećnici grada Siska,  Rimska 26, s početkom u 11 h. Tema sastanka je „Besplatna pravna pomoć kao osnovni korak u ostvarivanju prava“.

KUTINA – U utorak, 17. lipnja 2014. godine gradonačelnik Andrija Rudić će sa suradnicima obići poljoprivrednike sa područja Grada Kutine koji su korisnici raznih potpora namijenjenih razvoju poljoprivredne proizvodne. Obilazak će započeti u 09,00 sati kod RATARSTVO STUPOVAČA,  obitelji Pere Šuvaka, Selska 50, Stupovača.

KUTINA – Gradonačelnik Grada Kutine Andrija Rudić, zajedno s predstavnikom Hrvatskih cesta Nenadom Maljkovićem, će u utorak 17. lipnja, biti u obilasku gradilišta u Sisačkoj ulici. Ugovorena vrijednost radova na obnovi državne ceste D45 je 5.512.768,49 kn bez PDV-a. Izvođač radova je tvrtka Pedom Asfalti. Rok izvođenja radova je 8 mjeseci. Hrvatske ceste investitor su projekta. Obnova navedene trase podrazumijeva rekonstrukciju ceste, zacjevljivanje kanala, izgradnju pješačke i biciklističke staze, te izgradnju javne rasvjete. Obilazak će započeti u 15:00 sati. Mjesto okupljanja je početak trase u Sisačkoj ulici , tj. izlaz sa autoceste.

Komentirajte