Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 16. listopada

Najave za utorak, 16. listopada

KUTINA – Povodom upravo završenih izbora za Vijeća mjesnih odbora na području Grada Kutine, Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Kutina, Andrija Rudić, organizira na konferenciju za novinare koja će se održati u utorak 16. listopada 2012. godine u prostorijama SDP-a u ulici Hrvatskih branitelja 2 u Kutini s početkom u 8:30 sati. Govoriti će predsjednik GO SDP Kutina, Andrija Rudić i nositelji pobjedničkih lista u svojim mjesnim odborima.

KUTINA – Koalicija HDZ-HSLS-HSP-HSS-HSU će dana 16.10.2012. godine (utorak) održati konferenciju za medije u prostorijama stranke, Ulica Hrvatskih branitelja 2, Kutina s početkom u 9:00 h.
Na konferenciji će govoriti u ime koalicije:
MIJO ŠEPAK, predsjednik HDZ Gradska organizacija Kutina
BISERKA STOJIĆ, predsjednica Ogranka HSLS Kutina
ŽELJKO LENART, Predsjednik HSS Gradska organizacija Kutina
JOZO BILOBRK, predsjednik HSP Podružnica Kutina
ĐURĐICA ABRAHAM, predsjednica HSU

Tema konferencije:
1.  Rezultati održanih izbora za VMO Grada Kutine

KUTINA – Konferencija za novinare  će se održati u utorak, 16. listopada o.g. u 10,00 sati na gradilištu novog gradskog trga u Školskoj ulici u Kutini. Na konferenciji će gradonačelnik Davor Žmegač sa suradnicima govoriti o početku radova na novom gradskom trgu.

NOVSKA – Uz Dan Novske u tome Gradu se u ponedjeljak i utorak, 15. i 16. listopada održava i Sajam obrtnika u Centru Tomić. Program je sljedeći:
Utorak 16.10.2012. sajam je otvoren od 10:00-20:00

12:00 – Podjela svjedodžbi POU Novska
15:20 – Predavanje – mr. sc. Ivan Medarac, dipl. ing. – „Mogućnosti ulaganja u obnovljive izvore energije na području grada Novske i okolice“
prof. dr. sc. Mato Bartoluci – „Mogućnosti pokretanja poduzetničkih programa u turizmu grada Novske i okolice“
16:45 – Tamburaška sekcija KUD-a ”Šubić”
18:00 – Prigodni program društva ”Naša djeca” Rajić

PETRINJA – Tiskovna konferencija petrinjske podružnice HSP-a Ante Starlčević će se održati 16.listopada 2012. godine s početkom u  18.00 sati u velikoj prostoriji na prvom katu zgrade stranaka, Trg dr.Franje Tuđmana 13, Petrinja.
Tiskovnu konferenciju održat će Robert Žibrat (dopredsjednik), Domagoj Sekulić (županijski vijećnik),Goran Cindrić
Teme su:
1.Program rada podružnica za lokalne izbore
2.Rad poglavarstva(prijevoz i geodetske usluge)
3. Ulaganje u sport i kulturu
4.Razno i pitanja

SISAK – 16.10.2012. /17.00/ NKČ Odjel za odrasle / Nastup Zbora korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Sisak

SISAK – 16.10.2012. /18.00/ NKČ Ogranak Caprag / Promocija knjige Brune Šimleše: U rukavicama mi je ionako prevruće
Bruno Šimleša, autor bestselera Škola života i Ljubavologija u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima, najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našeg ljubavnog života.
U knjizi U rukavicama mi je ionako prevruće prvi su put, na jednome mjestu, objedinjene i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva.
Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.
(http://www.brunosimlesa.com/Content/hr/novosti_opsirnije.aspx?articleID=33)

Komentirajte