Naslovnica Najave Najave za utorak, 14. svibnja

Najave za utorak, 14. svibnja

SISAK – Konferencija za tisak ujedinjene oporbe u županijskoj skupštini će se održati u utorak 14. svibnja u 10.00 sati u prostorijama MOST NL SMŽ u Ulici Ante Starčevića 92 u Sisku (dvorište kuće Peleš).

Tema : Župan i predsjednica županijske skupštine u radna tijela skupštine predlažu osobe optužene za ratni zločin

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček uručit će u utorak, 14. svibnja 2019. godine u 11.45 sati na autobusnom kolodvoru u Sisku, vrijednosnu karticu u iznosu od 1.000,00 kuna 10 milijuntom putniku Auto prometa Sisak u razdoblju od 1. lipnja 2013. godine.

KUTINA – Dan otvorenih vrata EU projekata Zaklade Sandra Stojić će se održati u utorak, 14. svibnja 2019. godine. U okviru programa gradonačelnik Zlatko Babić će se u 09,00 sati u Gradskoj vijećnici družiti sa ženama zaposlenim u sklopu projekta Žene su snaga zajednice a od 11,00 do 15,00 sati prostor Zaklade Sandra Stojić će biti otvoren za javnost.

HRVATSKA KOSTAJNICA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 14. svibnja 2019. godine, s početkom u 17 sati u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Hrvatskoj Kostajnici nazočiti sjednici Stožera Civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, koju je sazvao načelnik Stožera, zamjenik sisačko-
moslavačkog župana Roman Rosavec.

SISAK – Gošća idućeg izdanja književne tribine ‘Siniša Matasović vam predstavlja’ u središnjem odjelu sisačke knjižnice, u utorak 14. svibnja od 18 sati, je književnica i pjesnikinja iz Velike Gorice Sonja Smolec.

Pokretačica je i urednica časopisa za književnost Kvaka, autorica nedavno objavljene novele Ada, kao i autorica više knjiga za djecu i mlade, od kojih su mnoge izvođene i na radiju. Razgovarat će se o brojnim temama vezanima za njezino stvaralaštvo.

IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT

PETRINJA – Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir obići će u utorak, 14. svibnja od 9 sati i 30 minuta Gradsku tržnicu Petrinja, gdje će razgovarati s poljoprivrednicima i građanima. Uz zastupnicu Petir, tržnicu će obići i Klementina Karanović, načelnica Općine Majur i kandidatkinja na nezavisnoj listi Marijane Petir za nadolazeće izbore za Europski parlament.

SMŽ – U utorak, 14. svibnja 2019. godine, kandidati Hrvatske demokratske zajednice za izbore za Europski parlament Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić posjetiti Sisačko-moslavačku županiju prema sljedećem rasporedu:

10:00 sati SISAK – Druženje s građanima (Hotel Panonija, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, Sisak)

11:00 sati – Konferencija za medije (Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, Sisak)

12:00 sati PETRINJA – Druženje s građanima (Gradska tržnica, Trg Petra Preradovića, Petrinja)

13:45 sati HRVATSKA KOSTAJNICA – Spomenik Gordana Lederera (Brdo Čukur, pokraj Hrvatske Kostajnice)

14:00 sati – Osnovna škola Davorina Trstenjaka (Školska ulica bb, Hrvatska Kostajnica)

16:00 sati DVOR – Druženje s građanima (Ulica Zrinskih i Frankopana 1, Dvor)

16:30 sati GLINA – Posjet Domu za starije osobe (Trg hrvatskih branitelja 2, Glina)

19:00 sati – Predstavljanje kandidata i Programa (Hrvatski dom Glina, Ulica Stjepana i Antuna Radića 10, Glina).

Komentirajte