Naslovnica Najave Najave za utorak, 14. siječnja

Najave za utorak, 14. siječnja

NOVSKA – Svečano potpisivanje Ugovora za izvođenje radova –izgradnja i rekonstrukcija sustava vodoopskrbe i odvodnje na području aglomeracije Novska, i to između naručitelja radova – Vodovoda Novska d.o.o. i odabranog ponuditelja tvrtke – Palir d.o.o. iz Zagreba će se održati u utorak, 14. siječnja 2020., u 11 sati u prostoru galerije Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj. Ugovor će uz nazočnost gradonačelnika Grada Novske Marina Piletića, potpisati direktor Vodovoda Novska d.o.o. Mario Filipović i direktor Palir d.o.o. Marinko Babić.
Također, isti dan tvrtka Vodovod Novska d.o.o. svečano će potpisati i Ugovor za upravljanje projektom aglomeracije s odabranom zajednicom ponuditelja: Eko-mlaz.dm d.o.o., Hidroprojekt – ing d.o.o. iTenzor d.o.o., a potpisat će ga direktor Vodovoda Novska d.o.o. Mario Filipović i direktor Eko-mlaza d.o.o. Dorian Jurić. Ukupna investicija iznosi 123 milijuna kuna.

GLINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u utorak, 14. siječnja 2020. godine, s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Glina nazočiti službenom otvorenju Coca-cola Cupa za Hrvatsku, malonogometnog turnira koji se održava u sklopu Sportskih igara mladih.

Komentirajte