Naslovnica Najave Najave za utorak, 1. rujna

Najave za utorak, 1. rujna

SISAK –  U utorak, 1. rujna, obilježit će se 24. godišnjica osnutka 120. brigade ZNG-a Ban Toma Bakač Sisak. U 9,30 sati polaganje je vijenaca i paljenje svijeća na Gradskom groblju Viktorovac, u 10 sati je misa zadušnica u crkvi sv. Marije dok će u 11 sati prisutni svijeće zapaliiti kod spomenika poginulim braniteljima na Trgu dr. Franje Tuđmana.

VELIKA LUDINA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Marin Piletić će u utorak, 1. rujna 2015. godine, s početkom u 13 sati, nazočiti svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Velika Ludina, koja će u povodu Dana Općine i manifestacije „Jabuka crvenika“ biti održana u domu u Velikoj Ludini.

VELIKA LUDINA – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, u utorakće , 1. rujna 2015. godine, s početkom u 12 sati, obići radove na rekonstrukciji dijela Županijske ceste 3158 u mjestu Okoli (Općina Velika Ludina). Mjesto okupljanja je ispred zgrade Općine Velika Ludina u 11.50 sati, odakle će se župan sa suradnicima u društvu načelnika Općine Velika Ludina i njegovih suradnika uputiti do radilišta. U nastavku svog boravka u Velikoj Ludini, župan Ivo Žinić će,  s početkom u 13 sati, nazočiti svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Velika Ludina, koja će u povodu Dana Općine i manifestacije „Jabuka crvenika“ biti održana u domu u Velikoj Ludini.

Komentirajte