Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 09. prosinca

Najave za utorak, 09. prosinca

SISAK – Od 9 sati u sisačkom Hotelu Panonija nastavlja se stručni skup “Mogućnosti intersektorske suradnje u ranom otkrivanju ovisnosti”.

SISAK – Prezentacija prijedloga dvaju dokumenata “Izvješća o stanju okoliša Grada Siska za period od 2004. do 2007. godine” te “Programa zaštite okoliša Grada Siska za period od 2008. do 2012. godine” bit će održana u Gradskoj vijećnici od 10 sati.

SISAK – Povodom Dana ljudskih prava, predsjednica županijske Koordinacije za ljudska prava prof. Tatjana Puškarić, održati će konferenciju za novinare u sjedištu Županije u Sisku s početkom u 12 sati.

SUNJA – Razgovor s predsjednicom Županisjkog SDP-a Marinom Lovrić održat će se u općinskoj vijećnici u Sunji u 18 sati.

SISAK – Agencija lokalne demokraciji, u suradnji s Domom kulture, povodom Međunarodnog dana ljudskih prava organizira u utorak, 9. prosinca, Reviju dokumentarnih filmova o volonterstvu i ljudskim pravima. Od 18 do 21 sat u Kazalištu 21 bit će prikazani sljedeći filmovi: “Hrvatska (k)raj na zemlji” – dokumentarni film o tražiteljima azila u Hrvatskoj, “Zadnji put” – dokumentarni film o obiteljskom nasilju, “Kamerom preko duge” – dokumentarni film o edukaciji romske djece, “Boje nevidljivog” – dokumentarni film o pravima slijepih osoba,  hrvatska premijera pjesme i video spota “Volonterska himna”, “Albert Einstein – 7 volonterskih inicijativa u 7 zemalja”, kao i nekoliko priloga o volonterskom radu u Hrvatskoj u produkciji FADE IN-a.

PETRINJA – Psiholog Armin Hadžić u utorak, 9.prosinca, od 19 sati u Hrvatskom domu Petrinja održat će drugi dio „Antistres radionice“. Radionica je kombinacija predavanja i učenja tehnika opuštanja, a u suradnji s Hrvatskim domom organizira ju Udruga za pomoć i prava obiteljima žrtava kriminala.

Komentirajte