Naslovnica Najave Najave za subotu, 9. veljače

Najave za subotu, 9. veljače

KUTINA – Svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata Grada Kutine za akademsku godinu 2018/19.  će se održati u subotu, 9. veljače 2019. godine u 9,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12, Kutina.

KUTINSKA SLATINA – Župa Kutinska Slatina svečano će u subotu 9. veljače proslaviti blagdan svog zaštitnika bl. Alojzija Stepinca. Središnje misno slavlje u 18 sati u župnoj crkvi predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

SISAK – Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije po prvi puta organizira manifestaciju ,,Županijski pleter”.

Namjera im je da na toj manifestaciji, koja će se održati u obliku cjelovečernjeg programa (koncerta), nastupe sve njihove članice koje su tijekom 2018. godine postigle iznimne rezultate plasirajući se na državne smotre u organizaciji Hrvatskog sabora kulture te su na taj način promovirale kulturu Županije.

U holu Rafinerijskog doma svoje radove izložiti će likovni umjetnici koji su sudjelovali na 34. Susretu likovnih stvaralaca u Slavonskom Brodu 2018. godine

,,Županijski pleter” će se održati u dvorani Doma INA Rafinerije nafte u subotu, 9. veljače, s početkom u 18,30 sati.

Komentirajte