Naslovnica Najave Najave za subotu, 30. studenoga

Najave za subotu, 30. studenoga

SISAK – Advent na Gradskoj tržnici Sisak NASTAVLJA SE u subotu, 30. studenog kada se u 9:30 sati pali prva adventska svijeća uz nastup Tamburaškog sastava PRESTO.

SISAK – 3. rođendan Sobe čuda bit će proslavljen u subotu, 30.11.2019. godine s početkom u 10 sati.

Soba čuda je soba za terapiju senzorne integracije s kabinetom radne terapije u Sisačko-moslavačkoj županiji, izgrađena uz veliki doprinos zajednice, volontera i dobrih ljudi koji su dali dio sebe kako bi omogućili djeci i mladima s teškoćama da im se poveća prilika za integraciju u našem društvu.

Detaljan program:

10:00 – druženje s Pandom (organizator humanitarne inicijative Stairway To Roof za krov Inkluzivne farme) i Antonijom (naša vesela animatorica)

11:00 – dodjela zahvalnica za najboljih 10 volontera u 2019. godini (povodom Međunarodnog dana volontiranja – 5. prosinac)

11:30 – inkluzivna predstava „Naš veseli vrt“ (glume mlade osobe s invaliditetom povodom svog međunarodnog dana – 3. prosinac)

SISAK – Badminton klub „Zvrk Sisak“ organizira po prvi puta u Sisku turnir u badmintonu “1. otvoreno Prvenstvo Siska u badmintonu”.

Turnir će se održati u subotu, 30. studenoga, u dvorani Osnovne škole “22. lipnja” od 9 do 15 sati. U 9 s natjecanjem počinju mlađe kategorije, nakon čega slijede seniori rekreativci.

Ulaz je slobodan.

SISAK – PROGRAM 14. REVIJE DOKUMENTARNOG FILMA FIBULA

Subota, 30.11.2019.

18,00 / Dom kulture / Pouke o čovječnosti, autor Branko Ištvančić, u sklopu 14. Fibule

19,00 / Dom kulture / Susjedi, autor Tomislav Žaja, u sklopu 14. Fibule

20,15 / Dom kulture / Prijateljstvo s Trokutom, autorica Vladimira Spindler, u sklopu 14. Fibule

Ulaz slobodan!

SISAK – Scena Sisak u subotu 30.11. od 20:00 u Kazalištu 21 ima premijernu izvedbu svoje nove predstave “Bizarno”.

Tekst autora Željka Hubača uprizorili su glumci Scene Sisak Sanja Zagorac, Fatima Bećirović, Olja Crnobrnja, Ivona Hodak, Daniel Berdais, Zoran Ivanić i Tihomir Kosić koji potpisuje i režiju.

PETRINJA – U subotu, 30. studenog, će se u Sportskoj dvorani srednje škole u Petrinji održati tradicionalni 21. Božićni turnir u akrobatskom rock’n’roll-u. Program natjecanja počinje od 13:00 sati sa prednatjecanjima, nakon kojih ćemo znati koji su to parovi i formacije svojom kvalitetom ostvarili plasman u finala natjecanja. U 17:00 sati počinje Završnica u kojima će se predstaviti po 7 najboljih parova i formacija u najzahtjevnijim kategorijama.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u subotu, 30. studenoga 2019. godine, s početkom u 14 sati i 30 minuta u turističkom objektu „Moslavačka priča“ (Gaj 3, Mala Ludina, Općina Velika Ludina) nazočiti znanstveno-stručnom skupu „Novo ruho Škrleta“.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u subotu, 30. studenoga 2019. godine, s početkom u 18 sati u Popovači na lokaciji Trg II. nazočiti manifestaciji „Večer Škrleta i moslavačke kuhinje“.

Komentirajte