Naslovnica Najave Najave za subotu, 22. kolovoza

Najave za subotu, 22. kolovoza

SISAK – U subotu, 22. kolovoza, s početkom u 9 sati na tržnici Kontroba bit će održana promocija  certficiranog proizvođača s oznakom „Proizvodi hrvatskog seljaka“ OPG-a  Maria Ivaniša  iz Siska dok će Udruga Zato predstaviti  manifestaciju  Dan  Topolovca  te Mali topolovački sajam.

PETRINJA – Ovu subotu, 22. kolovoza u dvorištu Udruge IKS u Petrinji bit će organizirana treća po redu ovogodišnja razmjena udžbenika. Razmjena će biti održana od 9 sati u jutro na adresi Turkulinova 9, u Petrinji.

BRĐANI CESTA, SUNJA – Predsjednica Županijske skupštine Sisačko – moslavačke županije Ivanka Roksandić u subotu, 22. kolovoza 2015. godine, nazočiti će obilježavanju 24. godišnjice akcije “Brđani” i 24. obljetnice sudjelovanja “Gromova” u obrani Sunje  Domovinskom ratu.

U 9 sati položit će vijenac i zapaliti svijeću kod spomenika poginulim Gromovima na Brđani Cesti.
U 10 sati položit će vijenac i zapaliti svijeću kod spomen ploče poginulim Gromovima na željezničkoj postaji u Sunji.
U 10.30 sati nazočit će misi za poginule hrvatske branitelje u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sunji.

PETRINJA – Ove subote, 22. kolovoza na kupalištu u Petrinji održat će se Fišijada i Ribička noć. Program počinje od jutarnjih sati natjecanjem u lovu na plovak, dok je početak natjecanja u kuhanju fiša u 17 sati. Sve skuhano moći će se probati , nakon proglašenja pobjednika, od 20 sati kada će za prisutne na Gradskom kupalištu biti organiziran i glazbeni program.

LIPOVLJANI – Na Lipovljanske susrete dolazak je najavila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. U subotu, 22. kolovoza 2015., ona će u Lipovljanima, od 1930 sati, obići štandove izlagača sudionika „Lipovljanskih susreta 2015.“ (Trg hrvatskih branitelja 5) dok će od 20 sati  predsjednica Republike nazočiti svečanosti otvaranja manifestacije „Lipovljanski susreti 2015.“ (rukometno igralište u Lipovljanima). Na otvorenju je predviđeno obraćanje Predsjednice Republike.

LIPOVLJANI – Zamjenik župana Sisačko – moslavačke županije Marin Piletić 22. kolovoza 2015. godine (subota) u 19.30 sati nazočiti će otvorenju tradicionalne manifestacije “Lipovljanski susreti 2015.” u središnjem parku u Lipovljanima. “Lipovljanski susreti 2015.” održavaju se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske i pokroviteljstvom Sisačko – moslavačke županije.

Komentirajte