Naslovnica Najave Najave za subotu, 19. listopada

Najave za subotu, 19. listopada

SISAK – U organizaciji Grada Siska i Radio Siska i ove se godine, u subotu 19. listopada, od 18 sati  održava manifestacija Vino i sve sisačko fino, te 4. Sisak Škrlet fest.

Pored pružanja dodatnog sadržaja tijekom jesenjih mjeseci, cilj je promovirati proizvodnju vina i kvalitetnih domaćih proizvoda.

Stoga se u suradnji s vinarima i OPG-ima već četvrtu godinu zaredom organizira manifestacija koja predstavlja dodatnu eno-gastro ponudu Siščanima i njihovim gostima.

SISAK ŠKRLET FEST – U suradnji s vinarima sisačko-moslavačkog kraja, promoviramo i kušamo nova mlada vina. Naglasak se stavlja na škrlet.

GASTRO PONUDA –promoviramo bogatu gastro ponudu sisačkog kraja uz sudjelovanje brojnih domaćih proizvođača.

DJEČJI KUTAK – za najmlađe se priprema bogat dječji program – animacije, predstave, maskote …..

KONCERT – ove godine nastupa grupa Detour

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak će u subotu, 19. listopada 2019. godine, s početkom u 11 sati na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku sudjelovati u obilježavanju 28. obljetnice pogibije Berislava Pavičića – Bere.

KUTINA – Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić će u subotu, 19. listopada 2019. godine, s početkom u 18 sati u kino-dvorani Pučkog otvorenog učilišta Kutina (Stjepana Radića 3) nazočiti Festivalu dječjeg folklora Hrvatske – Kutina 2019.

Komentirajte