Naslovnica Najave Najave za subotu, 16. studenoga

Najave za subotu, 16. studenoga

SISAK – Rotary klub Sisak i ove godine u suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak organizira program “Odbojku u srcu”. Cilj im je obilježiti Svjetski dan srca koji ove godine donosi poruku “Budi heroj srca-obećaj!“.

Program u OŠ 22.lipnja se održava u subotu, 16.studenog , i počinje od 9 sati. Obuhvaća ples za zagrijavanje (Plesni studio Elina), revijalni turnir u sjedećoj odbojci ( uz prijave za šestočlane ekipe na licu mjesta, igrat će se po jedan set sjedeće odbojke između prijavljenih ekipa), prezentaciju laičke reanimacije i pružanja prve pomoći (Volonteri Gimnazije Sisak) te kardiometaboličko savjetovalište (mjerenje tlaka i šećera u krvi i procjena kardiovaskularnog rizika – medicinsko osoblje Odsjeka kardiologije Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak).

GVOZD – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u subotu 16. studenoga u 11 sati, svečano misno slavlje u kapeli sv. Leopolda Bogdana Mandića u Vrginmostu tijekom tijekom kojeg će i blagosloviti ovu novosagrađenu kapelu.

SISAK – Jedanaesta manifestacija Noć kazališta, u organizaciji Narodnog sveučilišta Dubrava, održat će se u subotu, 16. studenoga 2019. godine. U pedesetak mjesta u Hrvatskoj sudjelovat će više od 80 kazališnih institucija i organizacija.

Ovogodišnju Noć kazališta obilježit će Gradsko kazalište Sisak u Sisku izvedbom svoje uspješnice “Dvije crte plavo” koja je nastala u koprodukciji Gradskog kazališta Sisak s Teatrom Puna kuća i Teatrom Exit u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati. Predstava je nastala prema tekstu Rosie Kugli, režiju i dramaturgiju potpisuje Frana Marija Vranković, igraju Sara Moser i Svetlana Patafta.

Komentirajte