Naslovnica Najave Najave za subotu, 16. ožujka

Najave za subotu, 16. ožujka

SISAK – Na Stihovnici Siska Matice hrvatske, koja će se održati u subotu, 16. ožujka s početkom u 19 sati u Rimskoj ulici br. 9, gostovat će poznata pjesnikinja Diana Burazer. Naglasak večeri bit će na njezinoj najnovijoj pjesničkoj zbirci Nebeske jabuke, ali dotaknut ćemo se i drugih interesantnih tema i čuti neke od njezinih ranijih pjesama. U nastavku večeri stihove će govoriti i ostali zainteresirani pjesnici.

DESNO TREBARJEVO – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak će u subotu, 16. ožujka 2019. godine, s početkom u 18 sati u Spomendomu „Braća Radić“ u Desnom Trebarjevu nazočiti 91. redovnoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Desno Trebarjevo. Nakon svečane sjednice bit će održana i promocija foto-monografije „DVD Desno Trebarjevo 1928-2018.“.

KUTINA – Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić će u subotu, 16. ožujka 2019. godine, s početkom u 18 sati u Društvenom domu Ilova (Grad Kutina) nazočiti 125. redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ilova.

Komentirajte