Naslovnica Najave Najave za srijedu, 9. listopada

Najave za srijedu, 9. listopada

SMŽ – U srijedu, 9. listopada, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provoditi će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

SISAK – Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić sazvala je 15. sjednicu Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, koja će se održati 9. listopada 2019. godine (srijeda) u Velikoj Ludini, u sali „Vilingaj“ Lovačkog doma Moslavačka priča, Gaj 3, s početkom u 10,00 sati.

KUTINA – Gradonačelnik Zlatko Babić će u srijedu, 09. listopada 2019. godine u 11,00 sati sa suradnicima obići radove na zgradi „Barake“ u Aleji Vukovar.

KUTINA – U srijedu, 09. listopada 2019. godine u 12,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12, održati će se potpisivanje Sporazuma o uvjetima korištenja sredstava iz Programa sufinanciranja novog zapošljavanja/samozapošljavanja, potpora za usavršavanje i/ili dodatno obrazovanje i sezonskog zapošljavanja u poljoprivredi u 2019. godini na području Grada Kutine.

SISAK – Pred Gradskim kazalištem Sisak je 12. Festival regionalnih kazališta Prolog koji ove godine, u vremenu od 9. listopada do 15. studenog, donosi 12 predstava za odrasle i jednu za djecu. Festival otvaramo predstavom Boom!Teatra, ˝Po domaću˝, nastalom prema motivima pripovijetki Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana, a koju ćemo zaigrati 9. listopada 2019. u 20 sati, u Kazalištu 21. Radnja predstave se zapliče slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih, a sve pod budnim okom supruge.

SISAK – Predstavljanje dokumentarnog filma „Lička majka od utjehe“ održat će se u srijedu 9. listopada u 19.30 sati u sisačkom Velikom Kaptolu. Film prikazuje povijesno štovanje Bogorodice u Gospićko-senjskoj biskupiji te predstavlja svojevrstan kulturološki putopis kroz istaknuta, ali i pojedina malo poznata marijanska svetišta, među kojima i ona u Oštarijama i Trošmariji. Autorica filma je dr. sc. Hrvojaka Mihanović-Salopek.

Komentirajte