Naslovnica Najave Najave za srijedu, 3. srpnja

Najave za srijedu, 3. srpnja

PETRINJA – Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i zastupnik u Hrvatskom saboru, poziva vas da sutra, 3. srpnja 2019. godine, u 8:30 sati medijski popratite svečano otvorenje početka radova na izgradnji nove školske sportske dvorane Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja (Ul. Mirka Antolića 18) ukupne vrijednosti 40 milijuna kuna. Početak radova i gradilište blagosloviti će sisački biskup Vlado Košić. 

SUNJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 3. srpnja 2019. godine, u prostoru Općine Sunja (Trg kralja Tomislava 3), nazočiti 2. sjednici Organizacijskog odbora Državnog natjecanja u oranju 2019. godine. Nakon sjednice, koja neće biti otvorena javnosti, s početkom u 11 sati sudionici
sjednice će se obratiti novinarima, a nakon ovog obraćanja, s početkom u 12 sati, uslijedit će obilazak lokacije na kojoj će biti održano Državno natjecanje u oranju 2019. godine.

pETRINJA – Otvorenje izložbe slika Želimira Šiška “Predjeli oslikani pastelom” bit će u srijedu, 3. srpnja 2019. godine u 19:30 sati u Interpretacijskom centru baštine Banovine u Petrinji. Program otvorenja obogatit će nastupi Ženskog vokalnog ansambla Dunje iz Kutine, Udruge umirovljenika Zlatna dob iz Popovače te Tamburaškog sastava Oldtajmeri iz Kutine.

Izložba je prodajnog karaktera te u Interpretacijskom centru baštine Banovine ostaje otvorena do 31. srpnja 2019. godine, a ostvarena je uz financijsku potporu Sisačko-moslavačke županije.

Komentirajte