Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za srijedu, 29. kolovoza

Najave za srijedu, 29. kolovoza

PETRINJA – Tiskovna konferencija Hrvatskih Laburista-Stranke rada, ogranak Petrinja, će se održati u srijedu 29.08.2012.g. sa početkom u 10h na Trgu Hrvatskih Branitelja ispred robne kuće Petrinjka. Tema tiskovne je  ” robna kuća Petrinjka” , a govoriti će Željko Tačković predsjednik ogranka Petrinja.

ZAGREB – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel održat će konferenciji za novinare u Zagrebu u prostorijama Turističke zajednice Zagrebačke županije (Preradovićeva 42) u srijedu, 29. kolovoza 2012. godine s početkom u 11 sati.
Tom će prilikom najaviti 45. Volodersku jesen koja se ove godine održava od 7. do 9. rujna pod pokroviteljstvom sisačko-moslavačke  županice Marine Lovrić Merzel. Voloderska jesen tradicionalna je smotra koja slavi grožđe i vino te označava početak berbe grožđa.

SISAK – Gradski muzej Sisak i Udruga „Suvenir“ pozivaju Vas na tiskovnu konferenciju koja će se održati u srijedu, 29. kolovoza 2012. u 12,00 sati u utvrdi Stari grad, a na kojoj će se najaviti održavanje Sajma suvenira i popratnih događanja. Sajam suvenira organiziran je u suradnji Gradskog muzeja Sisak i Udruge „Suvenir“, a održat će se u subotu, 1. rujna 2012. u utvrdi Stari grad od 12,00 do 20,00 sati.

Komentirajte