Naslovnica Najave Najave za srijedu, 27. studenoga

Najave za srijedu, 27. studenoga

SISAK – 2. kolo Hrvatskog rukometnog kupa u goste rukometašima Siska dovodi ekipu Metalca. Gosti su sudionici 1. HRL sjever te će ova utakmica ujedno i biti pokazatelj kako će domaći sastav parirati iskusnom prvoligašu na domaćem terenu.

Pozivaju se svi ljubitelji rukometa da dođu u srijedu, 27. studenoga, u 18:30 sati u Sportsku dvoranu Brezovica i daju podršku domaćinu i prolasku u slijedeći krug natjecanja.

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 27. studenoga 2019. godine, s početkom u 9 sati i 30 minuta u Petrinji (Trg Matice hrvatske 12) nazočiti svečanom otvorenju Studentskog boravka u zgradi Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – Odsjeka u Petrinji. Svečanosti će nazočiti i rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras.

POPOVAČA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 27. studenoga 2019. godine, s početkom u 16 sati u Popovači u sjedištu Proizvođačke organizacije „Škrlet“ (Trnovka 28 – Vinarija Trdenić) nazočiti obilježavanju prvog povijesnog punjenja u boce zajedničkog Škrleta. Ovaj je projekt udružio sedam najvećih moslavačkih vinara: Florijanović/Ilovčak/Jaram/ Miklaužić / Mikša/ Trdenić/Voštinić-Klasnić.

Komentirajte