Naslovnica Najave Najave za srijedu, 20. studenog

Najave za srijedu, 20. studenog

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 20. studenoga 2019. godine, s početkom u 12 sati u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak (Silvija Strahimira Kranjčevića 16) javnosti predstaviti Proračun Sisačko-moslavačke županije za 2020. godinu.

OSEKOVO – Zamjenik župana Roman Rosavec će u srijedu, 20. studenoga 2019. godine s početkom u 9:00 sati u Domu u Osekovu (Trg kraljice Hrvata bb) nazočiti radionici za lokalno stanovništvo na temu „Biološka raznolikost i zaštićene vrste Parka prirode Lonjsko polje“ i „Održivi razvoj“ u okviru projekta izgradnje Prijamnog centra Osekovo financiranog sredstvima Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

KUTINA – U srijedu, 20. studenog 2019. godine, u 17:00 sati u zgradi poduzetničkog inkubatora PUNK, Ulica hrvatskih branitelja 2, Kutina bit će održana tiskovna konferencija Stranke rada i solidarnosti s temom “Pristupanje vijećnika Stranci rada i solidarnosti”. Na konferenciji za novinare govoriti će predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić i predsjednik Gradske organizacije Grada Kutine Damir Petravić.

SISAK – U srijedu, 20. studenog 2019., od 18 do 21 h u Kulinarskom Institutu Kul IN gostovat će talijanski chef Piero Di Turi, stalni predavač akademije ALMA, vrsni chef i talent talijanske gastronomije. Chef Piero di Turi iza sebe ima iskustvo rada u svjetski poznatim talijanskim restoranima poput Cracco, zatim restoranima hotela Bauer u Veneciji, hotela Eden u Rimu i brojnim drugima. U sklopu kulinarskog showa i predavanja, Chef Di Turi predstavit će nam suvremenu inačicu proslavljene talijanske kuhinje.

Komentirajte