Naslovnica Najave Najave za srijedu 11. ožujka

Najave za srijedu 11. ožujka

SISAK – Konferencija za tisak županijskih klubova i vijećnika oporbe bit će održana 11. ožujka 2020. (srijeda) u 10.00 sati u maloj sali hotela Panonija u Sisku.

Tema : Oporbeni klubovi i vijećnici u županijskoj Skupštini SMŽ zbog kontinuiranog vrijeđanja, omalovažavanja i prijetnji te kršenja osnovnih normi ponašanja župana i vladajućih u Skupštini prestaju do daljnjeg sa skupštinskim radom i nazočnosti na Skupštinama SMŽ dok se za to ne steknu uvjeti, odnosno dok se ne uspostavi ustavno pravni poredak u našoj županiji.

Pored oporbenih vijećnika iz SMŽ, konferenciji će nazočiti i tri saborska zastupnika (Darinko Dumbović, Nikola Grmoja i Željko Lenart).

GLINA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 11. ožujka 2020. godine, s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Glina nazočiti „Turneji radosti“ – zabavno-sportskoj manifestaciji koju organizira Udruga za sport, rekreaciju i edukaciju „Igre mladih“.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u srijedu, 11. ožujka 2020. godine, s početkom u 12 sati u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Stjepana i Antuna Radića 36) sa sisačkim biskupom Vladom Košićem potpisati Zapisnik o preuzimanju crkvenih matičnih knjiga.

Komentirajte