Naslovnica Najave Najave za srijedu, 1. listopada

Najave za srijedu, 1. listopada

SISAK – Povodom Međunarodnog dana starijih osoba  u srijedu  1. listopada  u vremenu od 9. 30 do 11.30 sati na glavnom ulazu Tržnice Kontroba,  Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i Dnevni boravak u suradnji s Gradskom tržnicom Sisak organizirat će promotivno prodajnu izložbu ručnih radova korisnika Doma i Dnevnog boravka.

KUTINA – Konferenciju za novinare će u srijedu, 01. listopada 2014. godine u 09,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12 održati gradonačelnik Andrija Rudić i direktorica Razvojne agencije MRAV d.o.o. Jasmina Cvetković Braim. Tema konferencije je “Prezentacija djelovanja RA Mrav d.o.o. za razdoblje, studeni 2013. – rujan 2014.”

SISAK – Za srijedu 1.listopada najavljen je prosvjed radnika sisačke Refinerije. Prosvjed organiziraju radnici ponukani najavom zatvaranja Rafinerije u Sisku ali i brigom za svoju egzistenciju. Prosvjed će se održati na tržnici Kontroba s poečetkom u 17 sati, no prije toga slijedi mimohod radnika koji će se na Trgu bana Jelačića okupiti oko 16 sati te krenuti Kranjčevićevom, Radićevom i ulicom I.K Sakcinskog prema tržnici. Prema najavala prosvjed bi trebao trajati do 20 sati, a govorit će radnici sisačke Rafinerije i sindikalni povjerenici.

SISAK – Peritus komunikacije vas 1. listopada u 19h pozivaju na prvu u nizu radionica izrade prirodne kozmetike na kojoj će se izrađivati prirodni šampon od sušenih biljaka i eteričnih ulja. Prirodni šamponi su izuzetno nježni, hidratantni i hranjivi. Zadržavaju i čuvaju ravnotežu vlasišta, ne sadrže umjetne sastojke, konzervanse i aditive, a njihova izrada je jednostavna i jeftina! Radionicu će voditi Martina Mladenović, koja već više od godinu dana izrađuje i koristi isključivo kozmetičke proizvode koje sama izrađuje. Cijena radionice je 100 kn. Prijaviti se možete na peritus.komunikacije@gmail.com, a za više informacija o sadržaju možete se javiti na 091 155 3321 (Martina Mladenović)

SISAK – U srijedu 01.10.2014. u prostorijama Matice hrvatske Sisak (Rimska 9) s početkom u 19 h održati će se nova Stihovnica Siska, prva nakon ljetne stanke. Pozvani su svi ljubitelji poezije, književnosti i umjetnosti općenito, da se priključe i svojom prisutnošću pridonesu druženju u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

SISAK, JASENOVAC, H. DUBICA, SUNJA – Kandidat  koalicije HDZ,HSS, BUZ za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić u srijedu, 1. 10. 2014. godine s početkom u 9 sati ugostit će novinare i urednike na radnom doručku u Hotelu Panonija u Sisku.U 11,30 sati Ivo Žinić će, u povodu  Međunarodnog dana starijih osoba, posjetiti Dnevni boravak umirovljenika u Jasenovcu koji se nalazi u prostorijama Općine, Trg P. Svačića.U 13,30 sati u Hrvatskoj Dubici kandidat za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić družit će se s građanima na Trgu dr. Franje Tuđmana.U 19 sati Ivo Žinić družit će se s građanima Sunje.

GLINA, SISAK, BLINJSKI KUT – Aktivnosti Davorka Vidovića, kandidata za Sisačko-moslavačkog župana u srijedu 1. listopada:
8,00 – 9,00h: Druženje i kava s građanima Gline i okolnih naselja na tržnici u Glini
17,00h – Pridružit će se prosvjedu radnika Rafinerije Sisak u znak podrške svim radnicima i njihovim obiteljima
19,00h – Druženje sa stanovnicima u mjesnom odboru naselja Blinjski kut u sastavu grada Siska

Komentirajte