Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za srijedu, 02. studenog

Najave za srijedu, 02. studenog

PETRINJA –  U srijedu, 2. studenog 2011., s početkom u 11.00 sati u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje održati će se prijam Željka Nenadića, gradonačelnika Grada Petrinje za Anu Silaj i Alena Mikića, članove petrinjskog „MEGArock“-a  koji su se okitli naslovom svjetskih juniorskih prvaka u akrobatskom rock’n’roll-u na prvenstvu održanom u bugarskoj Sofiji, a potom su i u mađarskom Debrecenu pobijedili na Svjetskom kupu.

SISAK – U srijedu, 2. studenoga 2011. godine u 12 sati u Gradskom muzeju Sisak otvorit će se izložba pod nazivom „Kineska naivna umjetnost“. Izložba će biti otvorena prigodnim predavanjem veleposlanika Narodne republike Kine u Republici Hrvatskoj, Njegove Ekselencije Shen Zhifeia, na temu diplomatskih i gospodarskih odnosa Hrvatske i Kine. Svečanom otvorenju prisustvovati će i gradonačelnik grada Siska, Dinko Pintarić, te Predsjednik Društva hrvatsko-kineskog prijateljstva Andrija Karafilipović.

SISAK – Sjednica Savjeta za europske integracije skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati u sjedištu Županije u Sisku u srijedu, 2. studenoga u 14 sati.

Komentirajte