Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 9. rujna

Najave za ponedjeljak, 9. rujna

SISAK – U povodu početka školske godine 2019/2020., gradonačelnica Kristina Ikić Baniček posjetit će Osnovnu školu Viktorovac u ponedjeljak, 9. rujna 2019. u 10.30 sati, gdje će
obići prostor novouređenog i proširenog produženog boravka te obnovljene svlačionice i kupaonice. Ukupna vrijednost radova uređenja produženog boravka, svlačionica i kupaonica
iznosi 511.637,50 kuna s PDV-om. Programu za prvašiće, koji počinje u 11 sati, prisustvovat će pročelnik UO za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Goran Grgurač.

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, s početkom u 8 sati posjetiti OŠ Ivan Goran Kovačić Gora (Grad Petrinja) i na početku školske godine pozdraviti učenike prvih razreda.

LIPOVLJANI – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec će u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, s početkom u 8 sati posjetiti OŠ Josip Kozarac u Lipovljanima i na početku školske godine pozdraviti učenike prvih razreda.

SISAK- Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak će u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, s početkom u 8 sati posjetiti
Tehničku školu Sisak i, uz ostale, pozdraviti učenike prve generacije novog nastavnog smjera „Tehničar za razvoj videoigara“.

SUNJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, s početkom u 10 sati posjetiti OŠ Sunja i na početku školske godine pozdraviti učenike prvih razreda.

Komentirajte