Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 9. ožujka

Najave za ponedjeljak, 9. ožujka

SMŽ – U ponedjeljak, 9. ožujka, u vremenu od 6.30 do 9 sati, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provest će se akcija „Dijete u vozilu“ usmjerena na nadzor korištenja posebne sigurnosti sjedalice, posebnog postolja i sigurnosnog pojasa u vozilu.

U ponedjeljak, 9. ožujka. od 11.30 do 14.30 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Kutina će u Ulici Andrije Hebranga 12, ispred dječjeg vrtića „Maslačak“ u suradnji s predstavnicom nevladine udruge Roditelji u akciji – RODA, provesti preventivni pregled dječjih autosjedalica i savjetovanje roditelja o pravilnom prijevozu djece u vozilima.

Navedena aktivnost je preventivnog karaktera i za cilj ima edukaciju roditelja o pravilnom korištenju sigurnosne sjedalice i pravilnom smještaju djece u njima, a samim tim i smanjenje mogućih posljedica stradavanja djece u prometnim nesrećama.

SISAK – Povodom Međunarodnog dana žena održat će se javna tribina „ Jesmo li izdvojene ili uključene ?„ u organizaciji Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata – podružnica Sisak koja će se održati u ponedjelja , 09. ožujka 2020. godine s početkom u 18:00 sati u Hotelu Panonija, I.K.Sakcinskog 21, Sisak.

POPOVAČA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec ĆE u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. godine, s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Zorke Sever u Popovači nazočiti „Turneji radosti“ –zabavno-sportskoj manifestaciji koju organizira Udruga za sport, rekreaciju i edukaciju „IgRe mladih“.

Komentirajte