Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 7. rujna

Najave za ponedjeljak, 7. rujna

SISAK – U ponedjeljak, 7. rujna 2015. u Holandskoj kući, Rimska 10, Sisak, s početkom u 11,30 sati održat će se konferencija za novinare povodom najave održavanja 3. Dana industrijske baštine. Organizatori ove manifestacije, koja se održava već treću godinu za redom, su Konzervatorski odjel u Sisku Ministarstva kulture Uprave za zaštitu kulturne baštine, Gradski muzej Sisak i Gradska galerija Striegl. Cilj manifestacije je prezentacija i revitalizacija iznimno vrijedne industrijske baštine grada koja je obilježila povijest Siska od druge polovice 19. stoljeća do današnjeg vremena. Ove godine programom se ujedno obilježava i Europska godina industrijske i tehničke baštine. Manifestacija će se održati od 14. rujna do 3. listopada 2015.

SISAK – U povodu početka nove školske godine, u ponedjeljak, 7. rujna 2015. godine u 13 sati, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček posjetit će Osnovnu školu Ivana Kukuljevića gdje će prisustvovati programu organiziranom za prvašiće.
U privitku Vam dostavljamo podatke vezane uz novu školsku godinu.

GVOZD, TOPUSKO – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, u ponedjeljak, 7. rujna 2015. godine, obići će nove školarce, učenike prvih razreda, prema sljedećoj satnici: 8.30 sati: Osnovna škola Topusko, 9.30 sati: Osnovna škola Gvozd.

GLINA – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, u ponedjeljak, 7. rujna 2015. godine, s početkom u 11,30 sati, u Glini (Stara bolnica, Vukovarska bb) nazočiti će svečanom otvorenju radova izgradnje Doma za starije i nemoćne osobe.

ILOVA – U ponedjeljak, 07. rujna 2015. godine u 09,30 sati gradonačelnik Andrija Rudić će sa suradnicima obići završne radove na OŠ Zvonimira Franka, Područnoj školi u Ilovi.

HRVATSKA KOSTAJNICA – U organizaciji Udruge IKS biti će održana foto izložba pod nazivom “Dobro je činiti dobro” u prostorima knižnice i čitaonice Milivoja Cvetnića u Hrvatskoj Kostajnici. Otvorenje izložbe je zakazano za ponedjeljak 07. rujna, u 11 sati.

Komentirajte