Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 7. listopada

Najave za ponedjeljak, 7. listopada

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak će u ponedjeljak, 7. listopada 2019. godine, s početkom u 11 sati
zajedno s članovima Udruge osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetima grada Siska sudjelovati u obilježavanju Svjetskog
dana cerebralne paralize. Sudionici obilježavanja će u 11 sati obući zelene majice s oznakom Svjetskog dana cerebralne paralize prošetati gradom od sjedišta Udruge (S. i A. Radića 46) do sisačke Gradske vijećnice i sjedišta Sisačko-moslavačke županije, vratiti se u sjedište Udruge i tamo dati izjave medijima.

SISAK – Centar za socijalnu skrb Sisak i udruga “Dobre priče” organiziraju tribinu “Digitalna ovisnost – kako se boriti protiv digitalnog heroina” koja će se održati u ponedjeljak, 7. listopada, u 18 sati u Centru za socijalnu skrb Sisak.

Na tribini gostuju Vesna Bedeković, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, saborska zastupnica Željka Josić, psiholog Franjo Šaban, Mario Ćelan (SIMORA) i olimpijska nada Josip Lenac.

SISAK – Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić i zamjenik sisačko-moslavačkog
župana Roman Rosavec će u ponedjeljak, 7. listopada 2019. godine, s početkom u 20 sati u Hotelu Panonija u Sisku nazočiti obilježavanju Svjetskog dana učitelja.

Komentirajte