Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 30. prosinca

Najave za ponedjeljak, 30. prosinca

SISAK – U ponedjeljak, 30. prosinca 2019. godine u 10 sati, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček obići će Bubamaru (Ulica Ivana Meštrovića 2), vrtićki objekt Dječjeg vrtića Sisak Stari u kojem su završeni radovi na dogradnji objekta čime se proširio smještajni kapacitet vrtića. Dograđeni dio vrtićkog objekta sadržava dvoranu, prostoriju za jednu vrtićku skupinu te vezni hodnik sa sanitarijama i garderobom.

Ukupna vrijednost projekta je 2.100.000,00 kuna od čega Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sufinancira iznos od 831.778,00 kuna.

SMŽ – U ponedjeljak, 30. prosinca, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke provodit će se pojačani 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

PETRINJA – Tradicionalni Blagdanski koncert velikog puhačkog orkestra Gradske limene glazbe Petrinja će se održati u Pučkom otvorenom učilištu u Petrinji u ponedjeljak, 30. prosinca 2019., s početkom u 20.00 sati.

Kao i uvijek i ovogodišnjim koncertom Gradska limena glazba Petrinja, uz potporu gostiju, predstavit će se prigodnim i posebnom pažnjom izabranim blagdanskim kompozicijama, podjednako globalno poznatim božićno-novogodišnjim melodijama i tradicionalnim hrvatskim božićnim pjesmama prilagođenim i aranžiranim za ovaj glazbeni projekt.

Gosti su Barbara Suhodolčan i Matija Cvek.

Komentirajte