Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za ponedjeljak, 27. rujna

Najave za ponedjeljak, 27. rujna

SISAK – Dan policije biti će obilježen u prostorijama Interventne jedinice policije u Sisku (Ulica J. J. Strossmayera bb) u ponedjeljak, 27. rujna 2010. godine, s početkom u 8.30 sati. Vijenci će se položiti i svijeće zapaliti kod središnjeg križa na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku s početkom u 10 sati, dok će se održati i sveta misa zadušnica za sve poginule, nestale i umrle pripadnike Policijske uprave sisačko-moslavačke u katedralnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Sisku. Svetu misu zadušnicu, s početkom u 11 sati, predvodit će sisački biskup mons. Vlado Košić.

SISAK – 35. sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća u Sisačko-moslavačkoj županiji biti će održana u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak (Kranjčevićeva 16) u ponedjeljak, 27. rujna 2010. godine, s početkom u 12 sati. Na dnevnom redu sjednice GSV-a sljedeće su teme:Obrazovanje za potrebe tržišta rada; informacija o kretanju broja nezaposlenih na području Županije, INA Rafinerija nafte Sisak; stanje i planovi ulaganja, te utvrđivanje liste miritelja u individualnim radnim sporovima.

KUTINA – Ugovor o izradi projektne dokumentacije  Magistralni i distribucijski cjevovodi, crpilišta i vodospremnici projekta Moslavačka Posavina prijavljen prema EU fondovima biti će potpisan27. rujna  2010. godine(ponedjeljak ) u 16,00 sati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12. Ugovor će potpisati:
•    u ime Moslavine d.o.o. Kutina direktor,  Mijo Šepak
•    u ime Hrvatskih voda generalni direktor, Jadranko Husarić
•    u ime odabranog projektanta, Hidroprojekt–ing d.o.o. Zagreb, direktor Dragutin Mihelčić.

Komentirajte