Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 25. studenoga

Najave za ponedjeljak, 25. studenoga

SISAK – Predsjednik Županijske skupštine, Željko Soldo, za ponedjeljak, 25. studenoga 2013. godine, na temelju članka 29. Statuta Sisačko-moslavačke županije, sazvao je 4. sjednicu Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, koja će u Gradskoj vijećnici Grada Siska, Rimska 26, početi u 10.00 sati.

LEKENIK – U SOS Dječjem selu Lekenik u ponedjeljak 25. studenog u 13:30 sati pripremat će božićne slastice djeca SOS Dječjeg sela Lekenik i majstor Branka Ognjenovića. Electrolux će tada uručiti donaciju perilice rublja, posuđa i zamrzivača za jednu SOS obitelj.

SISAK – Otvorenje 4. samostalne izložbe “Igra” mlade sisačke grafičarke Katarine Fabijanić bit će u ponedjeljak, 25. studenoga, u 18 sati u Odjelu za odrasle sisačke knjižnice. Izložba će biti otvorena do 09. prosinca.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel u ponedjeljak, 25. studenoga 2013. godine, s početkom u 18.00 sati, u sisačkom će Hotelu Panonija nazočiti svečanosti u povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine, koju organiziraju vijeća bošnjačke nacionalne manjine Sisačko-moslavačke županije i grada Siska.

Komentirajte