Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 25. studenoga

Najave za ponedjeljak, 25. studenoga

SISAK – Policijska uprava sisačko-moslavačka i partneri u ponedjeljak, 25. studenog, s početkom u 10 sati, u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, „Kazalište 21“, Trg grada Heidenheima 3 u Sisku, premijerno predstavlja preventivni Projekt „Lily“ Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova i partnera, usmjerenog na sprječavanje svih oblika nasilja prema ženama.
Javno predstavljanje ovog Programa provodi se uz podršku Grada Siska, Županijskog tima Sisačko-moslavačke županije za sprječavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, Centrom za žene ADELA te drugih partnera.

KOMAREVO – Župa sv. Katarine u Komarevu svečano će u ponedjeljak, 25. studenoga proslaviti blagdan svoje nebeske zaštitnice. Svečano misno slavlje u 17 sati u župnoj crkvi predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

SISAK – Tribina „Digitalna ovisnost – vršnjački rat na društvenim mrežama“ će se održati u ponedjeljak, 25. studenoga 2019. godine u 18 sati u dvorani Centra za socijalnu skrb Sisak, a koju organiziraju Centar za socijalnu skrb Sisak, Podružnica Obiteljski centar i Udruga Dobre priče. O vršnjačkom nasilju na društvenim mrežama, kako ga otkriti, kako se postaviti prema njemu i kako reagirati na njega, na panelu će raspravljati pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević, psiholog CZSS Sisak, Podružnice Obiteljski centar Franjo Šaban, voditeljica Savjetovališta za djecu i mlade u GD CK Sisak Irena Barišić Milunić, Stevče Arsoski iz Tehničke škole Sisak, doc. dr. sc. Ante Bagarić, spec. psihijatar Klinike za psihijatriju Vrapće – Pročelnik Zavoda za liječenje bolesti ovisnosti, te Darko Tot, načelnik Sektora za zajedničke poslove i programe Ministarstva znanosti i obrazovanja.

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak će u ponedjeljak, 25.studenoga 2019. godine s početkom u 19 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine Sisak (Šetalište Vladimira Nazora 12) nazočiti svečanom obilježavanju Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u ponedjeljak 25. studenog u 11.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kutine na kojoj će biti prezentiran program ovogodišnje „Zimske čarolije u Kutini“.

Konferenciji će prisustvovati:

– Zlatko Babić, gradonačelnik grada Kutine

– Ivana Grdić, direktorica Turističke zajednice grada Kutine

– Krešimir Lenić, direktor Komunalnih servisa Kutina d.o.o.

Komentirajte