Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 11. veljače

Najave za ponedjeljak, 11. veljače

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 11. veljače 2019. godine, s početkom u 10 sati pratiti program posjeta ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac u Petrinji.
U prostoru Hrvatskog doma u Petrinji (Matije Gupca 2) bit će predstavljen projekt „Razvojem male infrastrukture do unaprjeđenja kvalitete života“, nakon čega će ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i EU projekata Tomislav Petric potpisati Ugovor za projekt „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“.

SISAK – U Sisku će se u ponedjeljak, 11. veljače 2019., u 11:00 sati, u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja i
Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Smž-e
održati radionica na temu „Braniteljske zadruge“.
Radionica će se održati u dvorani Obrtničke komore,
Antuna i Stjepana Radića 8 (Prolaz Name).
Predavači na radionici bit će stručni predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja.
Teme:
1. Osnivanje i rad braniteljske zadruge.
2. Primjeri dobre prakse braniteljskih zadruga.
3. Mjere potpore Ministarstva hrvatskih branitelja.
4. Financiranje programa braniteljskih zadrug.

TOPUSKO – Predstavljanje knjige „Minijature u misalima biskupa Jurja od Topuskog“ dr. sc. Milana Pelca održat će se u ponedjeljak 11. veljače u 18 sati u Lječilištu Topusko. Knjigu će predstaviti sisački biskup Vlado Košić i autor.

Komentirajte