Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 11. prosinca

Najave za ponedjeljak, 11. prosinca

SISAK – KLUB ZASTUPNIKA MOST-a, KLUB ZASTUPNIKA HSP-HSS, KLUB ZASTUPNIKA SDP-a I SDA, ZASTUPNIK HDRS, NEOVISNI ZASTUPNIK u Županijskoj skupštini održati će konferenciju za tisak u zgradi stranaka u Sisku u 10.00 sati u ponedjeljak 11. prosinca 2017. godine. Tema jeiInformiranje javnosti u svezi novih saznanja o nepravilnostima, zlouporabama i mogućem kršenju zakona u Sisačko moslavačkoj županiji.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić će u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. godine, s početkom u 14 sati u prostoru lučke kapetanije Sisak (Rimska 16) nazočiti uručivanju rješenja i ugovora o stipendiranju za pet učenika prvog razreda Strukovne škole Sisak koji se školuju za zanimanje nautičar unutarnje plovidbe. Ugovore i rješenja će učenicima uručiti Maja Markovčić Kostelac, državna tajnica za more u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

PETRINJA – Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 7. prosinca 2017. Poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava pod nazivom „Razvoj poduzetništva u gradu Petrinji“. Konferencija  za medije na temu objavljenog Poziva će biti održana u Maloj gradskoj vijećnici Grada Petrinje sutra, 11. prosinca 2017.g, s početkom u 9.00 sati.

SISAK – Aktualni svjetski prvaci, seniorska vaterpolska reprezentacija Hrvatske ugostit će reprezentaciju Španjolske u utakmici koja će se odigrati u ponedjeljak, 11. prosinca, u 18.45 sati na Gradskom bazenu u Sisku.

SISAK – Susret sisačkog biskupa Vlade Košića s ravnateljima vrtića te osnovnih i srednjih škola s područja Biskupije održat će se u ponedjeljak 11. prosinca u 11 sati, u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu.

Komentirajte