Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 10. kolovoza

Najave za ponedjeljak, 10. kolovoza

PETRINJA – Petrinjska župa sv. Lovre svečano će u ponedjeljak 10. kolovoza proslaviti blagdan svoga nebeskoga zaštitnika i zaštitnika grada Petrinje. Svečano misno slavlje, u crkvi Sv. Lovre, predvodit će sisački biskup Vlado Košić, s početkom u 11 sati.

PETRINJA – Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Petrine, koja će se povodom Dana grada Petrinje održati u ponedjeljak, 10. kolovoza 2015. godine, s početkom u 13.00 sati u Maloj dvorani Hrvatskog doma Petrinja.

SISAK – Povodom dvadesete obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ u Gradskom muzeju Sisak, Ulica kralja Tomislava 10, u Sisku, u utorak, 11. kolovoza 2015., s početkom u 19,00 sati održat će se otvorenje izložbe ”Uspomene pobjednika”. Autor izložbe je Ivica Valent, viši kustos Gradskog muzeja Sisak.

HRVATSKA KOSTAJNICA  – Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan, u ponedjeljak, 10. kolovoza 2015. godine, s početkom u 11 sati, nazočiti će otkrivanju Spomen obilježja Gordanu Ledereru, ubijenom snimatelju HRT-a, na brdu Čukur u Hrvatskoj Kostajnici.

Komentirajte