Naslovnica Najave Najave za petak, 8. studenog

Najave za petak, 8. studenog

SISAK  – Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić će u petak, 8. studenoga 2019. godine, s početkom u 11 sati na Odjelu za radiologiju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nazočiti Danu otvorenih vrata Odjela za radiologiju.

SISAK – U Gradsku galeriju Striegl stižu djela koja se nalaze u vrhunskim dometima hrvatske i svjetske umjetnost. Ovaj put Gradska galerija Striegl predstavlja izložbu trojice autora: Slavka Kopača, Slavka Šohaja i Slave Striegla. Izložba je rezultat suradnje Moderne galerije i Gradske galerije Striegl.

Autorice i kustosice izložbe su Lada Bošnjak Velagić i Alma Trauber. Otvorenje izložbe održat će se u 19 sati u Gradskoj galeriji Striegl.

SISAK – U petak, 8. studenog 2019. u 19.30 sati u Dvorani Miroslava Miletića Glazbene škole Frana Lhotke, koncert će održati Mia Miljković Đuzel – klavir.

KUTINA – Konferencija za medije povodom početka provođenja projekta „Samo zaželi posao“ će biti održana u petak, 8. studenoga, u 10.30 sati u Gradskoj vijećnici grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12. Projekt zapošljava 20 žena s područja Kutine na poslovima gerontodomaćice za 80 starijih osoba.

Komentirajte