Naslovnica Najave Najave za petak, 26. srpnja

Najave za petak, 26. srpnja

STRUGA BANSKA – U petak, 26.7.2013. s početkom u 9,30 sati u Strugi Banskoj obilježit će se  22. obljetnica pogibije 10 hrvatskih redarstvenika.

SISAK – Izborna skupština HNK „ Segeste „ Sisak će se održati dana 26. srpnja 2013 godine ( petak ) s početkom u 18,00 sati, na Gradskom stadionu u Sisku u ulici Borisa Brnada 56.

PETRINJA – Udruga Ikspoziva građane na Multikulturalni dan, događanje koje organiziraju međunarodni volonteri u sklopu projekta „Ljeto u Petrinji“, a gdje će biti prezentirane kultura i obicaji Rusije, Armenije, Turske, Španjolske, Italije, Mađarske, Njemačke, Nizozemske, Švicarske, Srbije i Slovenije. Program će se održati u petak 26. srpnja, s početkom u 18 sati, u prostorijama Udruge Iks, Turkulinova 9, Petrinja.

OSEKOVO – Središnja proslava blagdana svete Ane u Osekovu u petak, 26. srpnja započinje svečanim misnim slavljem u 11 sati  i uz svečanu procesiju novoizgrađenom pješačkom stazom oko stare osekovačke lipe. Nakon svete mise proslava se nastavlja uz nastup kulturno- umjetničkih društava iz Osekova, Potoka, Strušca i Donje Gračenice. Istovremeno će se održati i bogata izložba mjesne Radionice ‘Narodno tkivo i vezivo’ te likovna kolonija. U 15 sati program se nastavlja uz natjecanje u pripremi lovačkog gulaša te fiša, dok u 17 sati kreće i nogometni turnir između sela iz župe sv. Ane Osekovo te natjecanje žena u odbojci. Svetkovinu će pratiti i prigodna zabava uz tombolu čiji će prihod biti namijenjen za obnovu drenaže župnog dvora.

Komentirajte