Naslovnica Najave Najave za petak, 22. rujna

Najave za petak, 22. rujna

SISAK – Obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, bit će održano u petak, 22. rujna 2017. godine, od 10.00 do 12.00 sati na gradskoj tržnici Kontroba. Obilježavanje ovog važnog datuma organizira Centar za žene Adela u suradnji sa PU Sisačko-moslavačkom, Udrugom invalida rada Grada Siska.
Cilj obilježavanja je senzibilizirati javnost o problematici i posljedicama te važnosti pravovremene reakcije na nasilje nad ženama.

SISAK – U petak, 22. rujna 2017. godine, u povodu „Europskog tjedna mobilnosti“, udruge osoba s invaliditetom, potpisnice „Sporazuma o suradnji 2012.“, u Domu kulture, Kristalna kocka vedrine, galerija „Sv. Kvirin“, u 13,00 sati, i ove će godine dodijeliti Priznanje za primjenu „Univerzalnog dizajna“ za 2017. godinu.
Priznanja će ove godine biti uručena: Osnovnoj školi Galdovo – Područna škola Hrastelnica, Osnovnoj školi Mate Lovraka iz Petrinje, Knjižnici i čitaonici Glina te Branki Poljak iz poduzeća „CroMaps“ Samobora.

KUTINA – Tiskovna konferencija vijećnika SDP-a Kutina će se održati u petak, 22.9.2017. godine u 10h u stranačkim prostorijama SDP-a, Hrvatskih branitelja 2 u Kutini, a tema je osvrt na 3. sjednicu Gradskog vijeća Grada Kutine.

SISAK – U sklopu 5. Dana industrijske baštine grada Siska bit će u petak, 22. rujna, u 20 sati otvorena izložbe „Mladi fotografi  i industrijska baština Siska”.

 

Komentirajte