Naslovnica Najave Najave za petak, 21. veljače

Najave za petak, 21. veljače

SISAK – Svečano otvaranje školskog volonterskog kluba Gimnazije Sisak održati će se 21. veljače 2020. – Gimnazija Sisak u 12:00 sati (adresa: Trg hrvatskih branitelja 1, prostor školske galerije).

Klub se otvara u okviru projekta „(O)drži moj korak!“ kojeg provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gimnazijom Sisak, Srednjom školom Ivana Trnskog iz Hrvatske Kostajnice i Sisačko – moslavačkom županijom, a sufinancira ga Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje. Projekt je usmjeren na razvoj praktičnog programa obrazovanja o održivom razvoju djece i mladih kroz volontiranje i rad školskih volonterskih klubova. Osim toga, usmjeren je na međusektorsko partnerstvo u podizanju svijesti o održivom razvoju kroz volontiranje.

SISAK – Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić održat će koncert povodom rođendana pjesnika I.G. Kovačića, u petak 21. ožujka u Glazbenoj školi Fran Lhotka. Ulaznice po cijeni od 25 HRK mogu se kupiti u Knjižari i papirnici AMK. Broj mjesta je ograničen, nemojte propustiti kupiti kartu.

Komentirajte